Доступність посилання

ТОП новини

Міліція перевіряє інформацію про ще кількох людей на борту «Іволги»


Наслідки аварії прогулянкового судна «Іволга» на Одещині (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:00 0:00

Наслідки аварії прогулянкового судна «Іволга» на Одещині

Кількість загиблих внаслідок аварії прогулянкового судна «Іволга» поблизу селища Затока на Одещині становить 14, врятовані 22 людини. Водночас правоохоронці перевіряють, чи не було на кораблі інших людей.

«Кількість потерпілих в результаті аварії становить 36 осіб. Крім того, міліція перевіряє інформацію про можливе знаходження на судні ще кількох осіб, яку правоохоронці отримали від врятованих після аварії пасажирів судна», – йдеться в інформації обласного управління МВС.

У міліції відзначили, що капітан катера затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває під охороною у медичному закладі.

«За попередніми даними, явних ознак алкогольного сп’яніння капітана судна на момент затримання не виявлено. Проводиться ряд експертиз на вміст алкоголю в його організмі», – повідомилив МВС.

17 жовтня сталася аварія прогулянкового судна «Іволга».

За фактом аварії міліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статтею 276 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. За попередніми даними, причиною аварії стало перевантаження судна.

18 жовтня на Одещині оголошений день жалоби.

XS
SM
MD
LG