Доступність посилання

ТОП новини

Добкін оскаржує в суді відмову у реєстрації


Михайло Добкін
Михайло Добкін

Народний депутат України, голова харківської регіональної організації партії «Опозиційний блок» Михайло Добкін оскаржує рішення Центральної виборчої комісії, яка напередодні відмовила йому у включенні до списку кандидатів в депутати від «Опозиційного блоку» до обласної ради.

«Ми оскаржили постанову ЦВК про реєстрацію Михайла Добкіна в Київському апеляційному адміністративному суді. Просимо суд, аби він зобов’язав ЦВК зареєструвати Добкіна і після цього вирішити питання з бюлетенями. Ми вважаємо незаконним друк бюлетенів за рішенням обласної ТВК», – повідомив Радіо Свобода юрист обласного осередку «Опозиційного блоку» Артур Мартін.

Михайло Добкін сказав Радіо Свобода, що судовим процесом не намагається зірвати вибори до обласної ради депутатів.

«Я не збираюся зривати вибори депутатів до облради. Розумію, якщо зірвати, то можуть початися некрасиві справи», –зазначив він.

Добкін впевнений, що його прізвище зі списку «Опозиційного блоку» до облради було викреслено виключно з політичних мотивів.

Напередодні ЦВК відмовила в реєстрації кандидатом у депутати Харківської облради Михайлу Добкіну. Як пояснили в ЦВК, Добкіну в реєстрації кандидатом у депутати Харківської обласної ради відмовили через неточності в його автобіографії.

Минулого тижня ЦВК скасувала постанову Харківської обласної територіальної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидатів від партії «Опозиційний блок» на виборах обласної ради.

Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG