Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині невідомі замінували електроопори, що подають електрику в Крим


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

У Херсонській області України, поблизу села Чонгар, невідомі заклали під електроопори кілька мінометних мін, деякі з них вибухнули.

Як повідомляє кореспондент проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії», за попередньою інформацією правоохоронців, невідомі заклали чотири снаряди, але вибухнули два. Пошкоджені дві опори лінії електропередач Мелітополь-Джанкой, які встояли.

Інформацію про спробу вибуху електроопор підтвердили в херсонській службі з надзвичайних ситуацій, але подробиць там поки що не наводять. «Обвалення і загрози життю там немає», – сказали в управлінні.

На місці працюють співробітники міліції і рятувальники. Чекають піротехнічну групу МВС для знешкодження мін, що не вибухнули.

У міліції обіцяють повідомити подробиці пізніше.

Раніше, у ніч на 6 жовтня, невідомі пошкодили бетонну електроопору високовольтної лінії Джанкой – Мелітополь. Херсонська міліція розслідує факт пошкодження за статтею 194-1, частина 2 Кримінального кодексу України «Умисне пошкодження об’єктів електроенергетики». Затриманих за підозрою в пошкодженні лінії електропередач немає.

XS
SM
MD
LG