Доступність посилання

ТОП новини

Тука попередив «певну політичну силу» про відсіч дестабілізації Луганщини


Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявляє про готовність влади до політичних викликів. На своїй сторінці у Facebook 23 жовтня Тука застеріг «певну політичну силу, яка гвалтувала край багато років», що знає про спроби дискредитації керівника області і влади в цілому.

«Ми надамо гідну відповідь будь-яким спробам дестабілізації ситуації в Луганській області заради збереження миру та спокою в краї. Крадії та корупціонери, сепаратисти та прибічники «руського миру» не мають жодного шансу на те, аби змусити мене звернути з обраного шляху!» – відзначив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Він не вказав конкретно, про яку політичну силу йдеться.

Це вже не перша гучна заява Георгія Туки в публічному просторі. 18 жовтня він попередив, що боротиметься з можливими організаторами фальсифікацій на місцевих виборах.

25 жовтня в Україні, в тому числі і в більшості контрольованих українською владою населених пунктів Луганщини, відбудуться місцеві вибори. Впродовж багатьох років владу на Луганщині мала Партія регіонів, яка нині не є учасником виборів. Значна частина колишніх членів Партії регіонів нині є кандидатами від «Опозиційного блоку» та кількох інших політичних сил.

На цю ж тему:

18.10.2015
Керівник Луганської області погрожує організаторам «виборчого туризму»

«Панове «турагенти»! Майте на увазі: всі ваші «туристи» лежатимуть мордами в асфальт під «чуйним наглядом» українських військових!» – Георгій Тука далі
XS
SM
MD
LG