Доступність посилання

ТОП новини

У «Блоці Порошенка» обіцяють реагувати на всі факти прихованої агітації


Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Голова штабу «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» Ігор Кононенко запевнив, що в день виборів у Києві відсутня агітація його політсили, в тому числі прихована, з кольорами чи слоганами «Блоку Порошенка».

«Я їздив по Києву і ніде не бачив прихованої реклами нашої партії», – відповів Кононенко на запитання Радіо Свобода.

«Різні партії використовують борди з прихованою агітацією. Якщо маєте такі факти – звертайтеся до штабу, ми відреагуємо», – заявив Кононенко.

Водночас керівник юридичної служби «Блок Петра Порошенка» Сергій Алексеєв заявив, що спостерігачі партії фіксують всі факти прихованої агітації всіх політсил, щоб притягти винних до відповідальності.

За його словами, «Блок Порошенка» ініціює законодавчі зміни, які б звели до мінімуму приховану агітацію під час голосування на наступних виборах.

Як повідомляє столична міліція, до правоохоронців надійшли 244 повідомлення про порушення, пов’язані із проведенням виборів, серед них найпоширеніші: розміщення агітаційних матеріалів, підкуп виборців, фотографування та спроба виносу бюлетенів.

Місцеві вибори в Україні проходять 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Водночас, у кількох містах, зокрема, в Маріуполі, вже заявили про зрив виборів.

XS
SM
MD
LG