Доступність посилання

ТОП новини

Екзит-пол: Вілкул і Філатов виходять у другий тур виборів мера Дніпропетровська


Екзит-поли під час місцевих виборів у Дніпропетровську, 25 жовтня 2015 року
Екзит-поли під час місцевих виборів у Дніпропетровську, 25 жовтня 2015 року

У Дніпропетровську, за даними екзит-полів, визначились кандидати на другий тур виборів міського голови. Про це інформують організатори екзит-полів.

Згідно з даними дослідження, проведеного 25 жовтня Всеукраїнською асоціацією політичних наук на виборчих дільницях міста, зафіксовані такі результати: Олександр Вілкул («Опозиційний блок») – 25,1%, Борис Філатов («Укроп») – 18,1%, Максим Курячий ( «Блок Петра Порошенка «Солідарність») – 16,8%, Загід Краснов («Громадська сила») – 13,4%, Олексій Чеберда (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 6,2%).

За цим екзит-полом, на виборах до міської ради Дніпропетровська 24, 7% голосів виборців здобув «Опозиційний блок», «Укроп» – 17,1%, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 15,2%, «Громадська сила» – 10,3%, решта партій не набрали необхідних 5%.

Водночас, за даними іншого соціологічного дослідження, проведеного соціологічною компанією ФОМ – Україна, за Олександра Вілкула проголосували 37,2% виборців, за Бориса Філатова – 34,5%.

Як повідомив генеральний директор соціологічної компанії ФОМ-Україна Олександр Бухалов, за даними його екзит-полу, 32,8% на виборах до міськради отримав «Опозиційний блок», «Укроп» – 29,9%.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Виборчі дільниці закрились о 20:00, почався підрахунок.

XS
SM
MD
LG