Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрорудному Запорізької області повідомили про мінування 10 дільниць – МВС


Міліція перевіряє повідомлення про мінування 10 виборчих дільниць у Дніпрорудному Запорізької області, виборчий процес не зупинявся.

«О 18:15 до чергової частини Дніпрорудненського міського відділення міліції надійшло телефонне повідомлення від невідомої особи. Голос, який явно р належав підліткові, повідомив, що начебто всі дільниці міста Дніпрорудного заміновано. З огляду на вік «телефоніста» евакуація з дільниць не проводилася, виборчий процес не переривався», – йдеться у повідомленні прес-служби запорізької міліції.

Перевірка приміщень триває, особу «мінера» встановлюють, зазначають у міліції.

У ході голосування неодноразово повідомляли про мінування виборчих дільниць в інших регіонах, проте ці повідомлення не підтвердилися.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Виборчі дільниці закрились о 20:00, почався підрахунок.

У день голосування на місцевих виборах до МВС надійшло 470 повідомлень про порушення під час виборів, 54 з яких – про підкуп виборців.

XS
SM
MD
LG