Доступність посилання

ТОП новини

Кожен третій львів’янин підтримав «Самопоміч» – Садовий


Андрій Садовий з родиною на виборчій дільниці, Львів, 25 жовтня 2015 року
Андрій Садовий з родиною на виборчій дільниці, Львів, 25 жовтня 2015 року

Чинний міський голова Львова, кандидат у мери і лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий назвав голосування кожного третього львів’янина за його кандидатуру свідченням довіри. Про це Садовий сказав в коментарі Радіо Свобода під час спільного з телеканалом «Еспресо» марафону.

«На виборах до міської ради і фактично кожен другий віддав свій глос на мою підтримку. Це дуже велика довіра. Це є можливість рухатися далі, вперед. Ми готові до будь-якого розвитку подій, тому що вибори – це довіра, якщо є довіра, можна працювати», – сказав Садовий.

Він також відзначив високі результати, очолюваної ним партії на місцевих виборах у Львові та області, а також загалом по Україні.

«Мене тішить результат «Самопомочі» по Україні. Фактично в усіх містах, де Самопоміч брала участь у виборах, ми будемо мати свої фракції – де менші, де більші. Це є прекрасна можливість запроваджувати якісні зміни в містах, де наші колеги будуть мати відповідальність», – додав Садовий.

Я не буду робити нічого неординарного. Буду просто працювати – Садовий
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

За попередніми даними екзит-полів соціологічних груп «Фонд громадська думка» і «Фама» у Львові на виборах міського голови Львова перемагає Андрій Садовий, який набрав понад 48% голосів.У Львівську міську раду 5-відсотковий бар’єр долають – «Самопоміч» (31-32%), Блок Петра Порошенка (11-12%), Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (10-11%), «Громадянська позиція» ( 9-10%), «Народний контроль» (7-8%).

За попередньою інформацією Комітету виборців у Львівській області, явка виборів у регіоні становить близько 50%.

В Україні у неділю проходили місцеві вибори.

XS
SM
MD
LG