Доступність посилання

ТОП новини

Повідомлення про замінування виборчої дільниці в Одесі виявилося хибним – МВС


Повідомлення про замінування виборчої дільниці, що розташовувалася у Палаці культури Одеського національного політехнічного університету, виявилося неправдивим.

Як повідомляє обласна міліція, приміщення та прилеглу територію університету обстежили фахівці вибухотехнічної служби. Вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не виявлено.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення, для притягнення його до відповідальності згідно зі статтею 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

25 жовтня о 23:27 по спецлінії «102» надійшло повідомлення, що в Одеському політехнічному університеті закладено вибухівку. На місце події вирушила слідчо-оперативна група міліції та експерти вибухотехнічної служби.

У приміщенні Палацу студентів цього університету, який прилягає впритул до інших будівель вузу, розміщена виборча дільниця №511300. На цій дільниці числиться 1861 виборець.

XS
SM
MD
LG