Доступність посилання

ТОП новини

Рада коаліції не змогла домовитися щодо виборів у Маріуполі, завтра засідання


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Рада коаліції не змогла домовитися щодо виборів у Маріуполі та Красноармійську і збереться на засідання у вівторок, 26 жовтня. Про це заявив голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко.

«Проект закону завтра розглянемо на Раді коаліції, якщо знайдемо консенсус, обов’язково винесемо на наступний тижденьу першому читанні та в цілому», – сказав Луценко.

За його словами, «Блок Петра Порошенка» пропонує провести вибори в Маріуполі 15 листопада.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Водночас, у кількох містах, зокрема, в Маріуполі та Красноармійську, вибори не відбулися через порушення. Луценко тоді закликав голів фракцій зібратись 26 жовтня на раду коаліції «для законодавчого опрацювання механізму проведення місцевих виборів у Маріуполі до кінця поточного року».

У ЦВК заявили, що у Маріуполі і Красноармійську у разі необхідності перевибори можуть відбутися 15 листопада, призначення нової дати виборів – за Верховною Радою.

На цю ж тему:

26.10.2015
Вибори-2015: низька явка та успіх влади

Тепер опоненти чинної влади навряд чи педалюватимуть тему дострокових парламентських виборів – політичний експерт далі
26.10.2015
Місцеві вибори. Політичні трупи і потреба об’єднати сили

«Знову доведеться зіткнутися із відвертим ворогом – Партією регіонів, яка тепер «опоблок», «краєзнавці», «відродження»…» далі
XS
SM
MD
LG