Доступність посилання

ТОП новини

У Павлограді вимкнули водопостачання


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Павлограді з населенням у понад 100 тисяч жителів й трьох найближчих містах на Дніпропетровщині у середу, 28 жовтня, вимкнули водопостачання. Про це повідомили у Павлоградській міській раді.

«Припинена подача води на Павлоград, Тернівку, Першотравенськ, Синельникове Державним міжрайонним водопровідно-каналізаційним підприємством «Дніпро-Західний Донбас» у зв'язку з важким фінансовим становищем», – йдеться в повідомленні.

У міськраді заявили, «Павлоградводоканал» буде подавати воду «за графіком у ранкові та вечірні години із наявних запасів до повного відновлення подачі води місту».

Упродовж останніх двох днів у Павлограді на Дніпропетровщині була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців.

У середу Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку» Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп» Євген Терехов.

XS
SM
MD
LG