Доступність посилання

ТОП новини

МВС оголосило конкурс в бюро протидії наркозлочинності


Від 30 жовтня почався конкурсний набір в Бюро протидії наркозлочинності.

Як повідомляє прес-служба МВС, конкурс на посади в бюро відкритий як для цивільних осіб, так і для досвідчених оперативних співробітників і слідчих.

Усі охочі кандидати мають пройти тест на вміння логічно мислити та рівень аналітичних здібностей, перевірку стану здоров’я, фізичної підготовки, психологічне тестування та співбесіду.

«У порівнянні з відбором в патрульну поліцію, відбір у БПН буде «ускладнений» тестом благонадійності, розробленим ізраїльськими фахівцями, і наркологічним тестом. Також до агентів БПН висуваються вищі вимоги з фізичної підготовки», – зауважують у МВС.

Анкети кандидатів прийматимуть до 13 листопада.

За словами глави МВС Арсена Авакова, очікується, що співробітники БПН отримуватимуть заробітну плату 9 –12 тисяч гривень і соціальний пакет поліцейського.

Перші співробітники бюро почнуть працювати вже наприкінці січня 2016 року.

Основна функція Бюро протидії наркозлочинності – боротьба з розповсюдженням наркотиків на всіх рівнях, а також збір та обробка інформації для кримінального переслідування винних у наркозлочинах.

22 жовтня Аваков повідомив про намір розформувати відділ боротьби з незаконним обігом наркотиків. За словами глави МВС, у новому департаменті поліції з протидії наркозлочинності працюватимуть 600 поліцейських.

XS
SM
MD
LG