Доступність посилання

ТОП новини

Пожежу у Сватові остаточно ліквідували – місцева влада


Склади Міноборони у Сватові, 30 жовтня 2015
Склади Міноборони у Сватові, 30 жовтня 2015

Пожежу на складі Міноборони України поблизу Сватова Луганської області повністю ліквідували, вибухів більше не чути, повідомляють у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

«За інформацією штабу, який продовжує працювати у Сватові, станом на 18:00 пожежу на арсеналі вдалося загасити остаточно, вибухів не чути. Водночас ліквідовано пожежу на розташованому поруч складі мінеральних добрив «Агрохім». Вживають повноформатних заходів щодо ліквідації наслідків», – мовиться у повідомленні Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, опублікованому у п’ятницю, 30 жовтня, у Facebook.

За повідомленням Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 19:00 у Сватові повністю відновлено водопостачання і на 60% енергопостачання.

Пожежа і вибухи боєприпасів на складах у Сватові розпочалася близько 19:45 29 жовтня. На складах зберігалося близько 3,5 тисяч тонн боєприпасів. Уранці в Міноборони повідомили, що вибухи припинилися.

Міністр оборони Степан Полторак назвав «диверсійні дії противника» причиною пожежі на військовому складі в місті Сватові.

Унаслідок вибухів, за даними міліції Луганської області, загинули дві людини, п’ятеро – поранені. 35 багатоповерхівок були пошкоджені, повідомили в штабі АТО.

Луганська військово-цивільна адміністрація для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації й надання допомоги постраждалому населенню виділили дотацію у розмірі 10 мільйонів гривень.

XS
SM
MD
LG