Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих через аварію катера «Іволга» сягнула 19


Підняття затонулого катеру «Іволга» із морського дна. Одеса, 19 жовтня 2015 року (Фото з твіттеру Геннадія Зубка)
Підняття затонулого катеру «Іволга» із морського дна. Одеса, 19 жовтня 2015 року (Фото з твіттеру Геннадія Зубка)

У районі селища Затока в Одеській області 31 жовтня знайдено ще два тіла пасажирів прогулянкового катера «Іволга», який зазнав катастрофи 19 жовтня. Про це повідомив заступник голови Одеської облдержадмінстрації Володимир Жмак.

«У кишені виявлено документи, які засвідчують особу загиблого. Таким чином, кількість знайдених жертв трагедії досягла 18. Пошук триває», – повідомив Жмак у Facebook.

Згодом він додав, що опізнали і другого пасажира.

«Загиблий уже опізнаний. 19», – написав Володимир Жмак.

В обласному управлінні МВС також повідомили, що у воді були виявлені тіла двох людей.

«В кишені одного із загиблих було знайдено посвідчення водія. Встановлено, що чоловік – ще один із потерпілих із затонулого судна «Іволга», 49-річний житель Овідіопольського району», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Прогулянковий катер затонув на Одещині в районі Затоки 17 жовтня. Спочатку повідомляли про 14 загиблих і 22 врятованих людей. Після того, як катер підняли з води, у ньому виявили тіла ще двох загиблих. Згодом у міліції повідомили про виявлення ще одного тіла, таким чином, до 31 жовтня було підтверджено загибель 17 людей.

За фактом аварії міліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статтею 276 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту.

XS
SM
MD
LG