Доступність посилання

ТОП новини

Ніч на Донбасі минула спокійно, триває відновлення Сватова – прес-центр АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі АТО у неділю вранці повідомляють про спокійну ніч на Донбасі та продовження робіт з відновлення інфраструктури Сватова. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«Ніч у зоні проведення АТО пройшла без порушень Мінських домовленостей. Після катастрофи у Сватові вже відновлено 100 відсотків водопостачання і 90 – електро- та газопостачання. Продуктами харчування забезпечено всіх постраждалих. Триває робота з відновлення вікон. Інженерно-саперними підрозділами виявлено 681 боєприпас, 215 з яких знищено у кар’єрах», – йдеться в повідомленні.

Напередодні у прес-службі ДСНС підтвердили майже повне відновлення подачі енергоресурсів населенню і заявили про отримання понад сотні заявок про виявлення вибухонебезпечних предметів. Дообстеження територій мало розпочатися сьогодні, 1 листопада, о 7:30.

29 жовтня о 19:35 у Сватові Луганської області на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони, де зберігаються близько 3 тисяч тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією та розльотом уламків боєприпасів. Загинули двоє людей, четверо поранені, руйнувань зазнали житлові будинки в районному центрі з населенням майже 20 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG