Доступність посилання

ТОП новини

Літаки з тілами жертв катастрофи російського лайнера почнуть прибувати до Санкт-Петербурга сьогодні-завтра


Тіла пасажирів російського літака Airbus A321 дістають з-під уламків (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:44 0:00

Тіла пасажирів російського літака Airbus A321 дістають з-під уламків

Літаки МНС Росії із тілами жертв катастрофи літака А321 російської авіакомпанії «Когалимавіа» почнуть прибувати до Санкт-Петербурга сьогодні ввечері і завтра вранці. Про це повідомив заступник голови МНС Росії Володимир Степанов, передає у неділю російська агенція ТАСС.

«Сьогодні рятувальники максимально продовжать вивезення останків з місця аварії, і ми плануємо відразу після цього відправити їх повітряними суднами в Санкт-Петербург», – сказав російський чиновник.

За його словами, понад 100 рятувальників з технікою та обладнанням вирушили сьогодні на місце аварії, зараз у Єгипті до пошукової операції залучено 169 росіян.

Сьогодні, 1 листопада, у Росії оголошено день жалоби за жертвами авіакатастрофи. Напередодні до посольства Російської Федерації в Україні кияни принесли квіти, свічки та іграшки, щоб вшанувати загиблих.

31 жовтня на Синайському півострові впав російський авіалайнер, що летів з Єгипту в Санкт-Петербург. Літак Airbus A321 «Когалимавіа», що виконував рейс Шарм-ель-Шейх – Санкт-Петербург через декілька хвилин після зьоту не вийшов на зв'язок з Ларнакою (Кіпр), мітка зникла з екранів радарів. За різними даними, на борту перебувало від 217 до 224 людей. Серед жертв – четверо українців. Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за катастрофу, однак незадовго після цієї заяви з’явилося ряд заяв від міжнародних експертів про те, що характер падіння літака не відповідає зумисному збиттю. Триває розслідування.

XS
SM
MD
LG