Доступність посилання

ТОП новини

Жителям Сватова повністю відновили подачу води, електрики і газу – ДСНС


Сватове Луганської області, 30 жовтня 2015 року
Сватове Луганської області, 30 жовтня 2015 року

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що станом на ранок понеділка, 2 листопада, крім забезпечених раніше водо- та електропостачання, жителям Сватова на Луганщині на 100% відновили подачу газу. Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

«Станом на 06:00 у місті Сватове на 100% відновлено водопостачання, електропостачання та газопостачання у житловому секторі міста. За минулу ніч осередків тління та горіння на території складу зафіксовано не було. Вибухів теж не відбувалося», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, у місті продовжують функціонувати три польові кухні і намети для харчування і обігріву жителів та військових.

29 жовтня о 19:35 у Сватові Луганської області на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони, де зберігаються близько 3 тисяч тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією та розльотом уламків боєприпасів. Загинули двоє людей, четверо поранені, руйнувань зазнали житлові будинки в районному центрі з населенням майже 20 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG