Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 2 військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу на Донбасі двоє українських військових поранені, загиблих немає, заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, вчора близько півгодини бойовики вели вогонь по позиціях українських військових біля селища Піски на Донеччині.

Сепаратисти використовували кулемети і гранатомети, додав речник АТО.

30 жовтня у штабі АТО повідомляли про обстріл українських позицій біля селища Піски на Донеччині, бойовики використовували гранатомети та стрілецьку зброю, стріляли з напрямку Жаб’ячого. Унаслідок тих обстрілів загинув один військовий, ще один отримав поранення.

Натомість сепаратисти угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що українські військові 16 разів порушили режим припинення вогню. Бойовики угруповання «ЛНР» про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють, не повідомляють.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити озброєння від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG