Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях військових – штаб АТО


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

За добу проросійські бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, є поранені, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Терористи, розпочинаючи з 6.07 ранку, вели вогонь по нашим позиціям з стрілецької зброї та автоматичних гранатометів в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Щастя. Також по Авдіївці працював і снайпер», – йдеться у повідомленні.

Також у штабі повідомляють, що сепаратисти обстрілювали українських військових і в районі Трьохізбенки, використовуючи гранатомети. За даними Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, у результаті цього обстрілу поранені троє військових.

Раніше сьогодні у штабі АТО заявили, що проросійські бойовики продовжують обстріли українських позицій на донецькому напрямку.

При цьому сепаратисти угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що українські силовики почали обстріл північної околиці Донецька.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити озброєння від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG