Доступність посилання

ТОП новини

Насіров заявляє про звільнення керівника столичної податкової


Роман Насіров
Роман Насіров

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявляє про звільнення керівника управління ДФС у Києві Людмили Демченко.

За словами Насірова, після нещодавньої перевірки Міністерства юстиції було звільнено близько 80 співробітників центрального апарату ДФС.

При цьому він зазначив, що люстрація у Фіскальній службі проходила з кінця 2014 року, від травня цього року у рамках люстрації звільнили 1500 співробітників ДФС.

21 жовтня прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував звільнити близько 42% працівників центрального апарату Державної фіскальної служби і 15% вищих чиновників на місцях, які не пройшли люстраційну перевірки.

Напередодні директор департаменту з питань люстрації Мін’юсту Тетяна Козаченко повідомила, що в центральному апараті ДФС 42 відсотки не мають права обіймати свої посади. У територіальних органах Фіскальної служби підпадають під люстрацію 15 відсотків службовців
Закон «Про очищення влади», що передбачає люстрацію посадовців в Україні за низкою критеріїв, набув чинності 16 жовтня 2014 року.

XS
SM
MD
LG