Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровській облраді найбільше мандатів отримав «Опозиційний блок»


«Опозиційний блок» і «Укроп» отримали найбільшу кількість мандатів у Дніпропетровській облраді нового скликання. Такі дані оприлюднила у середу, 4 листопада, Дніпропетровська обласна виборча комісія.

За офіційно оголошеними результатами виборів, до Дніпропетровської обласної ради пройшли «Опозиційний блок» (33,82%), «Укроп» (18,31%), Блок Петра Порошенка (10,27%), «Відродження» (7,82%), ВО «Батьківщина» (6,64%), Радикальна партія (6,06%), та «Самопоміч» (5,69%).

Таким чином, у складі обласної ради нового скликання, найбільше мандатів отримує «Опозиційний блок» – 46 мандатів, «Укроп» – 25, Блок Петра Порошенка – 14, «Відродження»- 10, ВО «Батьківщина» – 9, Радикальна партія і« Самопоміч » – по 8 мандатів.

За даними з обласної виборчої комісії, у голосуванні на місцевих виборах на Дніпропетровщині взяло участь понад 1,1 мільйона виборців.

Раніше у Комітеті виборців України заявляли, що Дніпропетровська обласна ТВК не могла вчасно оголосити результати виборів до обласної ради через відсутність частини оригіналів протоколів. Оригінали своїх протоколів, зокрема, затримували 4 райони та кілька міст області.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG