Доступність посилання

ТОП новини

Тетерук розбив голову Кужель – «Батьківщина»


Олександра Кужель
Олександра Кужель

У фракції «Батьківщина» заявляють, що депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук розбив голову депутату від «Батьківщини» Олександрі Кужель.

Речниця фракції «Батьківщина» Тетяна Золотарьова повідомляє, що інцидент стався після закінчення пленарного засідання, біля кабінету спікера у присутності інших депутатів.

«За словами свідка, народного депутата Сергія Власенка, Тетерук дозволив собі образливе висловлювання на рахунок членів фракції «Батьківщина» та особисто грубо образив Олександру Кужель та вдарив її по голові скляною пляшкою. За його словами, присутні при цьому депутати не встигли відреагувати, щоб унеможливити напад на колегу», – повідомила Золотарьова у четвер увечері.

За повідомленнями, Олександру Кужель госпіталізували з підозрою на струс мозку.

«У Верховну Раду приїхали швидкі, в фойє Верховної Ради депутат Тетерук вдарив скляною пляшкою по голові Кужель. Медики ухвалили рішення про госпіталізацію, підозра на струс мозку», – мовиться у повідомленні EuroMaydan у Facebook.

На місце події викликали поліцію.

Андрій Тетерук
Андрій Тетерук

Андрій Тетерук уже вибачився за інцидент.

«Перебіг подій буває жахливо непередбачуваним. Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який я публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся», – написав Тетерук на своїй сторінці у Facebook.

Це вже не перша сутичка між Кужель і Тетеруком. 3 листопада вони поштовхалися на трибуні під час обговорення законопроекту.

XS
SM
MD
LG