Доступність посилання

ТОП новини

Кужель перебуває в лікарні зі струсом мозку – депутат Шкрум


Олександра Кужель, народний депутат від «Батьківщини»
Олександра Кужель, народний депутат від «Батьківщини»

Депутат Верховної Ради з фракції «Батьківщина» Альона Шкрум заявляє про погіршення стану здоров’я своєї колеги по фракції Олесандри Кужель.

«Залишили на ніч пані Кужель у лікарні. Ій відверто гірше. Підозри на струс мозку середньої тяжкості. Сильно опухло око», – написала Шкрум у Facebook уночі 6 листопада.

За фактом конфлікту народних депутатів Андрія Тетерука та Олександри Кужель відкриють кримінальну справу, точну правову кваліфікацію цій справі дадуть пізніше, повідомив речник МВС України Артем Шевченко.

У четвер увечері у фракції «Батьківщина» повідомили, що депутат від «Народного фронту» Андрій Тетерук розбив голову депутату від «Батьківщини» Олександрі Кужель, вдаривши її скляною пляшкою по голові. Конфлікт стався під кабінетом голови Верховної Ради.

Андрій Тетерук вибачився за інцидент.

«Перебіг подій буває жахливо непередбачуваним. Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який я публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся», – написав Тетерук на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше у розмові з телеканалом «112. Україна» він заявив, що вдарив Кужель по голові для самооборони.

Це вже не перша сутичка між Кужель і Тетеруком. 3 листопада вони поштовхалися на трибуні під час обговорення законопроекту.

XS
SM
MD
LG