Доступність посилання

ТОП новини

На подвір’я адвоката екс-заступника прокурора Шапакіна кинули дві гранати – МВС


У двір адвоката екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна кинули дві гранати. Про це повідомляє столичне управління міліції, не вказуючи прізвище захисника.

За даними правоохоронців, інцидент стався в ніч на п’ятницю в одному із сіл Згурівського району Київської області. В результаті інциденту постраждав собака, який був на подвір’ї.

За попередніми даними, невідомі кинули ручні протипіхотні гранати Ф-1. Зловмисників розшукують. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

На початку липня поточного року заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна разом із колегою – заступником прокурора Київської області Олександром Корнійцем, затримали під час отримання хабара на суму у понад 3 мільйони гривень. Під час обшуків службовців було виявлено близько 400 тисяч доларів готівкою, автомат Калашникова та холодну зброю, багато ювелірних виробів і 39 пакетів з діамантами.

Обом затриманим Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 3,2 мільйони гривень Олександру Корнійцю та 3 мільйони гривень Володимиру Шапакіну. Пізніше Шапакіну суд збільшив розмір застави до 6,4 мільйонів гривень, які він вніс, – і вийшов на волю. Корнієць також вніс заставу.

XS
SM
MD
LG