Доступність посилання

ТОП новини

Екс-заступник міністра МВС Чеботар лікується в Німеччині через отруєння – Аваков


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (©Shutterstock)
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що його колишній заступник Сергій Чеботар нині лікується в Німеччині через «отруєння штучним препаратом». Про це Аваков сказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Чеботар четвертий місяць лежить у лікарні з діагнозом «отруєння штучним препаратом» у Німеччині… Я думав, що на нервовому ґрунті, він же запальний такий. Але все виявилося не так просто, не хочу про це зараз – прийде час, оприлюднимо, якщо він так вирішить», – сказав Аваков.

Він заявив, що підтримує Чеботаря як правоохоронця, але знає про його переваги та недоліки.

«Чеботар – це кращі закупівлі у ціновій категорії за рік, забезпеченість наших хлопців у той найважчий період, коли я тижнями сидів в АТО. Це його плюси. Мінуси – ви самі про них пишете», – додав Аваков.

У квітні цього року у селі Лісники Київської області невідомі вчинили напад на знімальну групу журналістів-розслідувачів, які готували сюжет про будівництво у лісі будинку, який може належати родині заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Пізніше до журналістів під’їхав автомобіль з трьома чоловіками, які силою забрали камеру з відеозаписом і зникли.

Журналісти викликали міліцію, яка невдовзі розпочала кримінальне провадження за фактом про перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Згодом заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив, що не має будинку у селі Лісники Київської області. А 13 травня Чеботар подав заяву про відставку. 22 травня Чеботарю в аеропорту вручили повістку на допит 25 травня, але він полетів до Відня і на допит так і не з’явився.

XS
SM
MD
LG