Доступність посилання

ТОП новини

Адміністрація Порошенка: Москаль повертається до роботи після відпустки


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль з понеділка повертається до роботи після відпустки, повідомляє прес-служба президента України.

За повідомленням, під час сьогоднішньої зустрічі з Москалем Петро Порошенко позитивно оцінив його роботу на посаді. «У цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті», – сказав він, відзначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів.

«Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з’явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення ладу», – сказав Порошенко.

Говорячи про підсумки місцевих виборів, глава держави звернув увагу на необхідність формування демократичної коаліції. «Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Цілком покладаюся на вас, ви маєте повну довіру президента», – сказав Порошенко.

Голова ОДА подякував президенту за високу оцінку праці всієї облдержадміністрації і запевнив у подальшій роботі задля поліпшення ситуації у краї, заявляли в адміністрації.

З чим була пов’язана зустріч, в адміністрації не уточнили.

Нещодавно ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що Геннадій Москаль написав заяву про відставку з посади голови ОДА, але її не задовольнили. Причиною заяви в ЗМІ назвали ймовірний конфлікт із народним депутатом від фракції «Блок Петра Порошенка», керівником Закарпатського обласного штабу БПП Валерієм Пацканом. Останній заперечив, що в нього є конфлікт із головою Закарпатської ОДА. Сам Москаль ситуацію не коментував.

XS
SM
MD
LG