Доступність посилання

ТОП новини

Корбана доставили за місцем прописки для відбування домашнього арешту – речник «Укропу»


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

Правоохоронці доставили лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана за місцем прописки в Дніпропетровську для відбування домашнього арешту. Про це повідомила прес-секретар партії Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Геннадій Корбан прибув у Дніпропетровськ, зараз перебуває у своїй квартирі. Його зустрів батько, Олег Корбан та небайдужі мешканці міста. У квартирі також знаходяться слідчі, працівники СБУ і міліції та один з адвокатів Геннадія Олеговича. Адвокати заявляють про порушення процесуальних норм», – повідомила Кравчук.

Печерський районний суд Києва зранку 6 листопада ухвалив щодо лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана запобіжний захід у вигляді домашнього арешту терміном на два місяці. Рішення суду може бути оскаржене.

31 жовтня лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана затримала СБУ. Йому оголосили про підозру за низкою статтей Кримінального кодексу України, серед яких створення злочинного угруповання.

3 листопада ЗМІ повідомили, що Корбана відвезли у невідомому напрямку із зали Новозаводського райсуду у Чернігові, де йому мали обрати запобіжний захід. Адвокати політика заявили, що Геннадія Корбана викрали. Проте Служба безпеки України спростувала ці заяви і вказала, що слідчий Генпрокуратури ухвалив рішення про затримання Корбана і доставлення його на місце проведення слідчих дій. Згодом у Генпрокуратурі зазначили, що 3 листопада Геннадія Корбана вдруге затримали у рамках розслідування іншого кримінального провадження.

XS
SM
MD
LG