Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли з міномета позиції сил АТО біля Красногорівки – штаб


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі АТО у п’ятницю повідомляють, що упродовж дня бойовики здійснили одну збройну провокацію щодо позицій ЗСУ. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«Сьогодні у зоні проведення АТО не минулося без провокацій. Терористи один раз вели вогонь у бік наших позицій в районі населеного пункту Красногорівка з використанням 82-міліметрового міномета», – йдеться в повідомленні.

У штабі повідомили про продовження робіт з відновлення інфраструктурних об’єктів та очищення територій від вибухонебезпечних предметів.

Речник АТО Андрій Лисенко раніше повідомив, що вчора вранці вперше за кілька місяців бойовики відкрили вогонь по житлових кварталах і це також були постріли з 82-міліметрового міномета по Красногорівці.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролюють частину Донеччини, звинуватили сили АТО в обстрілах околиці Донецька за минулу добу. Упродовж дня п’ятниці даних про порушення режиму тиші не було, як і на сайтах луганських сепаратистів.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте за останній тиждень випадки порушення режиму припинення вогню почастішали. Як заявили в штабі АТО, обстріли ведуться переважно на донецькому напрямку.

4 листопада секретар РНБО Олександр Турчинов припустив, що відведення озброєнь від лінії розмежування припинять, якщо проросійські сепаратисти продовжуватимуть обстріли на Донбасі.

XS
SM
MD
LG