Доступність посилання

ТОП новини

Катастрофу приватного літака у Криму розслідують експерти міждержавного авіакомітету СНД


Cessna F172G (ілюстраційне фото)
Cessna F172G (ілюстраційне фото)

До Криму прибули фахівці Міждержавного авіаційного комітету (МАК) СНД для участі в розслідуванні аварії приватного літака, внаслідок якої загинули четверо людей. Про це повідомляє російське агентство ТАСС із посиланням на регіональне управління Слідчого комітету Росії на окупованому півострові.

«Наразі комісія МАК уже дісталась місця події у Кіровському районі Криму. Разом зі слідчими вони почали огляд місця події. Надалі фахівцям належить встановити точні причини падіння літака», – заявила старший помічник керівника кримського главку Євгенія Бєлікова.

У Криму в середу, 4 листопада, неподалік Коктебеля розбився приватний літак Cessna, катастрофа літака призвела до загибелі чотирьох людей. Керував ним пілот із великим стажем – начальник льотної служби кримського державного (російської окупаційної влади) підприємства «Центр планерного спорту «Коктебель» Олег Сокол. На борту також перебував православний священик.

Пізніше правоохоронці затримали директора «Центру планерного спорту «Коктебель» у рамках розслідування аварії літака. Щодо затриманого слідчі органи порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 238 Кримінального кодексу Росії (надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб).

XS
SM
MD
LG