Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат на мера Павлограда Терехов потрапив у ДТП і перебуває у лікарні


Євген Терехов
Євген Терехов

Кандидат на посаду міського голови Павлограда Євген Терехов («Укроп») у неділю вранці потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердив довірена особа кандидата Едуард Станько.

За його даними, ДТП сталася на трасі між селами Булахівка та Межирічі Павлоградського району. Кандидат перебував за кермом легкового автомобіля. Більше ніяких подробиць аварії наразі невідомо, зазначив Станько.

За словами Едуарда Станька, наразі Євген Терехов перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні №4 у Павлограді. За словами довіреної особи, його життю та здоров’ю нічого не загрожує, але лікарі радять йому добре відпочити. Зараз він спить.

«Я приїхав до лікарні, тут біля нього купа лікарів. Через лікарів я спитав у нього про самопочуття, він передав, що почувається «досить нормально». Він був абсолютно тверезим. Далі ним займаються медики. Нічого страшного з ним не відбулось, все під контролем. Єдине, що його друзі зателефонували його лікареві, який оперував його після поранення в АТО, і той сказав, що після удару бажано зробити томографію, а це – лише в Дніпропетровську. Якщо лікарі будуть наполягати, то будемо везти до Дніпропетровська. А так – нічого критичного», – сказав Радіо Свобода Едуард Станько.

Після виборів 25 жовтня у Павлограді була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців. 27 жовтня Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку», перший заступник міського голови Павлограда Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп», демобілізований боєць Євген Терехов.

XS
SM
MD
LG