Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу загиблих у зоні АТО військових немає – Мотузяник


©Shutterstock
©Shutterstock

За минулу добу у зоні проведення АТО жоден із українських військовослужбовців не загинув і не зазнав поранень. Про це у неділю повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він також зазначив, що на луганському напрямку за останню добу було спокійно, а на донецькому штаб АТО зафіксував обстріли з боку бойовиків.

«Ворог весь час намагається провокувати наших військовослужбовців на відкриття вогню у відповідь. Такі інциденти регулярно відбуваються зокрема на околицях Горлівки, де незаконні збройні формування застосовують проти наших підрозділів стрілецьку зброю, а також гранатомети різних систем», – додав Олександр Мотузяник.

Він розповів, що снайпери бойовиків продовжують обстрілювати позиції сил АТО біля донецького аеропорту.

Речник Адміністрації президента з питань АТО зазначив, що провокативні обстріли з боку сепаратистів ускладнюють проведення ремонтно-відновлюваних робіт у населених пунктах зони АТО.

Угруповання «ДНР» у неділю звинуватило українську сторону у порушенні режиму припинення вогню 6 разів упродовж останньої доби. Зокрема, бойовики заявляють, що українські військові обстріляли селище Зайцеве, що неподалік Горлівки. Раніше про обстріли цього населеного пункту сепаратистами повідомили у прес-центрі АТО.

XS
SM
MD
LG