Доступність посилання

ТОП новини

Екс-депутат Юрій Сиротюк вийшов із СІЗО – речниця ВО «Свобода»


Юрій Сиротюк
Юрій Сиротюк

Колишній народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Сиротюк у неділю пізно ввечері вийшов із СІЗО за рішенням суду про зміну запобіжного заходу. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила прес-секретар ВО «Свобода» Христя Равлюк.

Вона зазначила, що Сиротюк звільнений з-під варти Лук'янівського СІЗО о 24:00 відповідно до рішення суду, в якому змінено запобіжний захід на нічний домашній арешт.

4 листопада Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід для колишнього народного депутата від ВО «Свобода» Юрія Сиротюка, заарештованого за звинуваченням в організації заворушень під Верховною Радою 31 серпня, на домашній арешт. Запобіжний захід передбачає, що підозрюваний має перебувати вдома з 20:00 до 7:00 щодоби.

Юрія Сиротюка звинувачують в організації заворушень під Верховною Радою 31 серпня. 11 вересня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб обрав Сиротюку Печерський районний суд Києва.

Унаслідок сутичок біля Верховної Ради 31 серпня цього року загинули чотири бійці Нацгвардії, поранені – понад 100 людей.

XS
SM
MD
LG