Доступність посилання

ТОП новини

Держава запроваджуватиме патріотичне виховання у дитячих літніх таборах – активіст


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Міністерство соціальної політики разом з громадськими організаціями розробляє програму національно-патріотичного виховання у літніх дитячих таборах, така програма зможе охопити близько мільйона дітей. Про це в ефірі програми «Молодь плюс» повідомив пластун, учасник АТО та один з засновників Всеукраїнського об'єднання військово-патріотичних організацій Юрій Пустовій.

За його словами, громадські організації військово-патріотичного спрямування на зразок «Пласту» допомагають у створенні різноманітних програм, які б могли зацікавити молодь.

«В міністерствах немає людей, які можуть впровадити ці ініціативи. Усюди в державі у сфері національно-патріотичного виховання проблема з кадрами. Ми можемо ці кадри виховати. Дайте нам можливість, і ми виховаємо кадри і зможемо підняти державу на той рівень національної свідомості, який повинен бути у цій державі», – сказав Пустовій.

Чи можна виховати патріотизм?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:23:59 0:00

14 жовтня Національна скаутська організація України «Пласт» та Міністерство освіти і науки України підписали договір про співпрацю. У документі затверджено співпрацю Міністерства з Національною скаутською організацією, зокрема, у напрямку національно-патріотичного виховання. Напередодні президент України Петро Порошенко підписав указ про стратегію патріотичного виховання молоді.

XS
SM
MD
LG