Доступність посилання

ТОП новини

Кличко просить силовиків перевірити законність роботи кафе L'Каfа в будівлі Будинку профспілок


Віталій Кличко
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко просить Державну архітектурно-будівельну інспекцію, правоохоронні органи та профспілки перевірити законність розміщення ресторану L’Каfа у будівлі Будинку профспілок на вулиці Хрещатик. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Міська адміністрація звернулася до Державної архітектурно-будівельної інспекції України щодо правомірності проведення будівельних робіт та розміщення кафе в Будинку профспілок. Також ми скерували звернення до профспілок та правоохоронних органів, аби з’ясувати, хто і чим керуючись дозволив розмістити заклад ресторанного господарства в приміщенні Будинку профспілок», – написав він.

При цьому Кличко зауважив, що приміщення не належить до комунальної власності столиці, а належить профспілкам, і, відповідно, міська влада дозволів не видавала.

Сьогодні раніше група депутатів Верховної Ради пікетувала ресторан L’Каfа на вулиці Хрещатик. Вони заявили, що хочуть дізнатися, чому у Будинку профспілок працює приватний заклад громадського харчування. Депутати наголошували, що реконструкція будівлі не завершена, і тому тут не повинно бути ніяких закладів.

XS
SM
MD
LG