Доступність посилання

ТОП новини

Президенти України і Словенії закликали до рішучої реакції на теракти у Парижі


Президенти України Петро Порошенко та Словенії Борут Пахор 14 листопада заявили, що терористична загроза для міжнародного миру має отримати рішучу і швидку консолідовану реакцію світової спільноти. Про це повідомляє офіційний сайт голови української держави.

«Україна та Словенія готові приєднатися до глобальної антитерористичної відповіді», – сказали Порошенко та Пахор у спільній заяві через теракти в Парижі.

«Будь-яке подальше зволікання або неефективні кампанії можуть коштувати нам занадто багато. Ніхто не застрахований від тероризму. Тепер ми, як ніколи раніше, потребуємо глобальної єдності та консолідації в нашій боротьбі», – додали президенти України та Словенії.

Серія терактів, які сталися в Парижі пізно ввечері у п’ятницю, 13 листопада, забрала життя щонайменше 129 людей, сотні поранені.

Президенти України та Словенії зустрічаються 14 листопада у Львові, де відбудеться матч плей-оф футбольного Євро-2016 Україна – Словенія. Фінальний турнір чемпіонату Європи прийматиме наступного літа Франція.

XS
SM
MD
LG