Доступність посилання

ТОП новини

Повторне голосування в Україні проходить у штатному режимі – ЦВК


Одна з виборчих дільниць у Києві, 15 листопада 2015 року
Одна з виборчих дільниць у Києві, 15 листопада 2015 року

Усі виборчі дільниці, де 15 листопада відбувається повторне голосування з виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів працюють у штатному режимі, передає прес-служба Центральній виборчій комісії.

«Надзвичайних подій, що перешкоджають проведенню голосування на виборчих дільницях, не зафіксовано», – йдеться в повідомленні.

За даними ЦВК, загалом працюють усі 5556 виборчих дільниць, органи ведення Державного реєстру виборців у регіонах відзвітували про вчасне відкриття дільниць для голосування.

У неділю, 15 листопада, в Україні відбувається другий тур місцевих виборів з голосування щодо виборів міських голів Києва та ще 28 міст України (у 18 обласних центрах і 10 містах обласного значення).

Вибори не проводяться в окупованому Криму і деяких районах Донецької та Луганської областей. У Маріуполі і Красноармійську 25 жовтня вибори були зірвані, тому в цих містах громадяни голосуватимуть 29 листопада.

Виборчі дільниці працюють з 8:00 до 20:00. Офіційні результати другого туру виборів мають оголосити не пізніше від 20 листопада.

XS
SM
MD
LG