Доступність посилання

ТОП новини

Кандидати на міського голову Вілкул та Філатов проголосували у Дніпропетровську


Народні депутати України, кандидати на посаду міського голови Дніпропетровська Олександр Вілкул («Опозиційний блок») та Борис Філатов («Укроп») проголосували кожен на своїй дільниці у Дніпропетровську з двогодинною різницею у часі.

Дільниці, де віддавали свої голоси опоненти, розташовані в будівлях навчальних закладах – коледжу дизайну та аграрного університету – і обидві в центральних районах Дніпропетровська.

Обидва кандидата після голосування сфотографувались: Вілкул – з членами комісії, які попросили його про те, Філатов – з виборцями.

Обоє висловили сподівання на те, що явка на голосування буде досить високою, а сам виборчий процес пройде чесно і демократично. Кожен звинуватив команду опонента в порушеннях у ході передвиборчої кампанії.

Водночас виборці на дільницях, де побували Вілкул й Філатов, зазначали, що голосування кандидатів на роботу комісій суттєво не вплинуло: процес волевиявлення відбувається спокійно, без черг і порушень.

За посаду міського голови 15 листопада на Дніпропетровщині змагаються у 5 містах – Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Кривому Розі, Павлограді та Нікополі. Зокрема, у другому турі виборів на посаду міського голови у Дніпропетровську претендують народні депутати Олександр Вілкул («Опозиційний блок») та Борис Філатов («Укроп»).

XS
SM
MD
LG