Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат в мери Києва Береза проголосував на своїй виборчій дільниці


Кандидат у мери Києва Береза проголосував у нічному клубі (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:17 0:00

Кандидат у мери Києва Береза проголосував у нічному клубі (відео)

Позафракційний народний депутат, кандидат в мери Києва Борислав Береза проголосував на своїй виборчій дільниці, яка розташована в столичному розважальному закладі в парку Перемоги.

«Мене засмучує, що зараз дуже низька явка. Таке враження, що люди не знають про вибори. З іншого боку, кияни ігнорують вибори мера. Це можна пояснити багатьма причинами – це і розчарування, і події в Парижі. Я збентежений, що кияни байдуже ставляться до того, хто буде керувати їхнім містом», – сказав Береза.

У другому турі виборів міського голови Києва змагаються чинний міський керівник столиці Віталій Кличко, якого підтримала пропрезидентська сила «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (за даними ЦВК, в першому турі він набрав 40,57% голосів), і позафракційний народний депутат Борислав Береза (у першому турі він отримав 8,8%).

Станом на 16:00, за даними КМДА, у Києві середня явка становила 21,4% від загальної кількості виборців, суттєвих порушень немає.

Виборчі дільниці працюють до 20:00. Офіційні результати другого туру виборів мають оголосити не пізніше від 20 листопада.

XS
SM
MD
LG