Доступність посилання

ТОП новини

У Рівному проголосували 43 зі 183 тисяч виборців – проміжні дані


Станом на 16-у годину проголосували чверть виборців Рівного
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:22 0:00

Станом на 16-у годину проголосували чверть виборців Рівного

У Рівному зі 183 тисяч виборців, внесених до списків для голосування, станом на 16:00 проголосували трохи більше 43 тисяч.Навіть ті виборці, котрі прийшли на дільниці, кажуть про розчарування в особах кандидатів на посаду міського голови, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Координатор виборчих програм громадянської мережі «Опора» у Рівненській області Анатолій Бондарчук назвав найпоширенішим порушенням у день голосування і «день тиші» приховану рекламу з натяками на того чи іншого кандидата.

Спостерігачі також критикують оголошення адміністрацією найбільшого у Рівному вишу, Національного університету інженерів водного господарства і природокористування,вихідного дня у понеділок. На дільницях студмістечка фіксують надзвичайно малу кількість виборців.

У Рівному в цілому день голосування минає спокійно. Зафіксовані випадки спроб недопущення на окремі дільниці спостерігачів «Опори», однакнині всі спостерігачі працюють у штатному режимі.

За умови низької явкипредставники «Опори» прогнозують, щоосновна боротьба між штабами кандидатів може розгорнутися на стадії підрахунку голосів – у разі, якщо розрив за попередніми підрахунками виявиться невеликим.

У виборчих бюлетенях у Рівному залишилися чинний міський голова Володимир Хомко та його опонент, керівник «Громадського контролю» Рівненщини Дмитро Якимець.

XS
SM
MD
LG