Доступність посилання

ТОП новини

Екзит-пол КМІС: на виборах мера Павлограда перемагає представник «Опозиційного блоку»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На виборах мера Павлограда перемагає представник «Опозиційного блоку» Анатолій Вершина, за якого проголосували 55,9% виборців, а за представника партії «Укроп» Євгена Терехова – 44,5%. Про це свідчать результати екзит-полу Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

У Павлограді, за підсумками голосування 25 жовтня, лідирували кандидат від «Опозиційного блоку» Анатолій Вершина і кандидат від партії «Укроп» Євген Терехов. Євген Терехов є демобілізованим бійцем АТО, одним із захисників Донецького аеропорту. Його опонент Анатолій Вершина – перший заступник міського голови Павлограда, він уже балотувався на посаду мера в 2010 році від «Батьківщини», але програв.

Проте 27 жовтня Центральна виборча комісія ухвалила рішення, згідно з яким вирішила не виділяти додаткових коштів на проведення другого туру виборів мерів у містах із кількістю виборців менше ніж 90 тисяч людей. Згідно з цими роз’ясненнями ЦВК, в Павлограді не могло бути другого туру виборів мера. Після цього відбулися мітинги, а саму постанову суд скасував.

XS
SM
MD
LG