Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську на виборах мера перемагає Руслан Марцінків – екзит-поли


За даними екзит-полу Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), що проводився на замовлення ТСН, в Івано-Франківську в другому турі виборів перемогу здобуває народний депутат попереднього скликання, в минулому секретар Івано-Франківської міської ради, «свободівець» Руслан Марцінків. Він набирає 56,7% голосів виборців.

Його суперник – народний депутат, екс-мер Калуша, представник «Блоку Петра Порошенка – Солідарність» Ігор Насалик набирає 43,3% голосів.
Власний екзит-пол провела і місцева агенція новин «Фіртка». За його даними, за Руслана Марцінківа віддали голоси 55,92% виборців, за Ігоря Насалика – 42,22%. Було опитано понад 1606 виборців на виході з виборчих дільниць.

Ще одне опитування проводила компанія «Соціс» на замовлення «Блоку Петра Порошенка – Солідарність», наразі його результати не відомі.

У першому турі на виборах міського голови Івано-Франківська за Ігоря Насалика проголосувало 27,5% виборців, за Руслана Марцінківа – 23,3%.

Як повідомили в «Опорі», явка виборців по Івано-Франківську на 20:00 склала 37,77%, проголосувало майже 68 тисяч виборців зі 180 тисяч. У першому турі цей показник становив 47,63%.

XS
SM
MD
LG