Доступність посилання

ТОП новини

АТО: до ранку понеділка бойовики стріляли 16 разів, третину з яких прицільно по позиціях ЗСУ


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО в понеділок вранці повідомили, що бойовики на Донбасі з вечора неділі і до ранку понеділка стріляли 16 разів, із яких 5 – безпосередньо по позиціях ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Із гранатометів та стрілецької зброї терористи вели провокаційний вогонь у напрямку Новгородського, Мар’їнки, Опитного, Пісків та Авдіївки. Водночас, по Новотошківці та Широкиному загарбники вели прицільний вогонь із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, обстріли бойовиків тривали на донецькому, луганському та маріупольському напрямках. Повідомлень про жертв серед українських військових немає.

Бойовики з угруповання «ДНР» заявляють, що напередодні ввечері ЗСУ стріляли з мінометів та стрілецької зброї по селищу Старомихайлівка в Кіровському районі Донецька. Сайти луганських сепаратистів повідомлень про порушення режиму тиші за останні години не містять.

Від початку вересня в зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте вже понад два тижні частіше повідомляють про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні умов перемир’я.

XS
SM
MD
LG