Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині закрили 12 внутрішніх блокпостів – Тука


Георгій Тука
Георгій Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив про закриття 12 внутрішніх блокпостів у області. Про це він написав у понеділок на своїй сторінці у Faceook.

«Після вивчення пропозицій від місцевого населення та відповідних нарад з представниками усіх відомств в області припинено діяльність 12 внутрішніх блокпостів МВС», – написав Тука.

За його словами, блокпости правоохоронців за останній період не мали «запобіжної» функції, а лише створювали черги та умови для корупційних дій.

Крім внутрішніх блокпостів у окремих районах Донбасу, контрольованих українською владою, ще діють також контрольні пункти в’їзду та виїзду у зоні проведення АТО. Люди і транспорт рухаються, зокрема, через КПП «Зайцеве», «Георгіївка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станично-Луганське». Останнім часом прикордонники повідомляють про наявність там черг через відносне припинення бойових дій в регіоні і намір людей затоваритись на вільній території чи відвідати родичів по обидва боки від лінії розмежування сторін конфлікту.

XS
SM
MD
LG