Доступність посилання

ТОП новини

У Львові новий керівник Патрульної поліції


Антон Пузиревський
Антон Пузиревський

Новим керівником патрульної поліції Львова став боєць АТО, командир ІІІ батальйону управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський. Сьогодні у телефонній розмові з кореспондентом Радіо Свобода Антон Пузиревський підтвердив цю інформацію. За його словами, зараз він виїжджає у Київ і після цього він буде представлений особовому складу поліції.

Чи звільнений, чи переведений на іншу посаду Юрій Зозуля, який понад два місяці керував новою поліцією Львова, невідомо. Прес-служба Патрульної поліції Львова поки що нічого не повідомляє.

Громадські активісти розповіли Радіо Свобода, що минулого тижня відправили у Міністерство внутрішніх справ України кілька скарг на роботу Юрія Зозулі, якого звинувачували у тому, що він не зумів створити здорову атмосферу у колективі.

«Більшість поліцейських порядні люди, але атмосфера створилась нездорова. У нас є багато інформації, сподіваємось, що приїде внутрішня безпека, і ми всі матеріали передамо», – розповіла громадський активіст Наталя Шелестак.

Однією із версій щодо зміни керівника Патрульної поліції Львова є те, що він мав конфлікт із журналістами і громадськими активістами.

В останньому інтерв’ю Радіо Свобода Юрій Зозуля зазначив, що не знає про жодні скарги.

У Львові наприкінці серпня понад 400 працівників патрульної поліції склали присягу на вірність українському народові.

XS
SM
MD
LG