Доступність посилання

ТОП новини

На виборах у Кривому Розі та Павлограді перемогли представники «Опозиційного блоку» – офіційні дані


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

На виборах у Кривому Розі та Павлограді перемогли представники «Опозиційного блоку». Такі дані оприлюднила Центральна виборча комісія України й підтвердили ТВК обох міст.

За офіційними даними, в Кривому Розі за чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця «Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога – 49,79%. Різниця між кандидатами – 752 голоси.

Водночас, за інформацією ЦВК, 59,68% виборців у Павлограді проголосували за заступника міського голови, висуванця «Опозиційного блоку» Анатолія Вершину, у його опонента, висуванця «Укропу» Євгена Терехова 40,31% голосів виборців.

Євген Терехов у Павлограді уже визнав свою поразку, заявивши, що програв «бій, але не війну».

Водночас Юрій Милобог у Кривому Розі заявляє про сфальшованість результатів виборів і зазначає, що готує позов до суду про визнання їх недійсними.

У неділю, 15 листопада, в Україні відбувся другий тур місцевих виборів з голосування щодо виборів міських голів Києва та ще 28 міст України (у 18 обласних центрах і 10 містах обласного значення). За даними громадянської мережі «Опора», загальнонаціональна явка виборців склала 34%, під час голосування 25 жовтня явка була 46,6%.

XS
SM
MD
LG