Доступність посилання

ТОП новини

ТВК підтвердила перемогу Філатова на виборах мера Дніпропетровська


Борис Філатов
Борис Філатов

Представник партії «Укроп» Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів виборців у другому турі виборів міського голови Дніпропетровська. Про це оголосила на засіданні Дніпропетровська міська територіальна виборча комісія в ніч на вівторок.

Згідно з протоколом міської ТВК, за Бориса Філатова у другому турі виборів проголосувало 184 874 виборців, за його суперника, висуванця «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула – 158 752 виборців. Таким чином, різниця між кандидатами склала понад 22 тисячі голосів на користь Філатова.

На сайті ЦВК ця інформація поки не оприлюднена.

Довготерміновий спостерігач «Опори» в Дніпропетровську Денис Давидов повідомив, що різниця між офіційними даними й даними попереднього підрахунку голосів від «Опори»: Вілкул – мінус 145 голосів, Філатов – плюс 150 голосів.

«Ці розбіжності ні на що не впливають, але є нагодою подивитися, по яких дільницях виникли. Я особисто називаю підрахунок голосів у другому турі мерських перегонів майже ідеальним», – зазначив Денис Давидов.

15 листопада у другому турі виборів на посаду міського голови у Дніпропетровську змагались народні депутати Олександр Вілкул («Опозиційний блок») та Борис Філатов («Укроп»).

XS
SM
MD
LG