Доступність посилання

ТОП новини

У Києві поліція перевіряє «мінування» закладів громадського харчування


У центрі Києва евакуюють заклади громадського харчування (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:30 0:00

У центрі Києва евакуюють заклади громадського харчування (відео)

Поліція продовжує перевірку повідомлень про «мінування» закладів громадського харчування в Києві.

«Маємо ретельно оглянути всі об’єкти, аби не допустити ніяких нещасних випадків та терактів. Наразі тривають перевірки закладів громадського харчування в центрі Києва», – повідомила Радіо Свобода представник прес-служби Національної поліції в Києві Оксана Блищук.

За її словами, поки що немає повідомлень про виявлення якихось небезпечних предметів в закладах громадського харчування.

У соцмережах сьогодні повідомлялось про закриття низки закладів McDonald's через повідомлення про мінування.

Водночас у компанії McDonald's Ukraine підтверджують, що наразі кілька закладів мережі в Києві закриті для відвідувачів до повного обстеження правоохоронцями та підтвердження безпеки перебування в них.

Раніше у вівторок комунальне підприємство «Київський метрополітен» закрило станції «Чернігівська» і «Гідропарк» через повідомлення про мінування. Проте правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів на станції. Наразі метрополітен працює у звичайному режимі.

Напередодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що у зв’язку з терактами у Парижі правоохоронці переходять на посилений режим роботи на наступні два тижні з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні.

XS
SM
MD
LG