Доступність посилання

ТОП новини

Головою Львівської облради обрали представника БПП Олександра Ганущина


Львів
Львів

На сьогоднішній сесії Львівської обласної ради новий депутатський склад обрав Олександра Ганущина головою цього місцевого органу влади. Він є представником Блоку Петра Порошенка.

Кандидатура Олександра Ганущина на посаду голови облради була єдиною і його ім’я задовго обговорювали як ймовірного керівника. За Олександра Ганущина проголосували 60 з 84 депутатів.

Олександр Ганущин співпрацює з народними депутатами від Блоку Петра Порошенка, бізнесменами, місцевими олігархами Богданом і Ярославом Дубневичами.

Новий голова Львівської облради у минулому був депутатом цієї ради, працював на керівних посадах у Львівській обласній адміністрації. Працював у виборчих штабах кількох партій – Народного руху, «Фронту змін», займався виборчою кампанією братів Дубневичів.

У Львівській обласній раді Блок Петра Порошенка «Солідарність» має 20 мандатів, «Самопоміч» – 14, «Свобода» – 12, «Батьківщина» – 9, «Громадянська позиція» – 8, «Укроп» – 6 депутатів, Радикальна партія, Народний Рух і «Народний контроль» – по 5 депутатів.

XS
SM
MD
LG