Доступність посилання

ТОП новини

Працівник СБУ Пісний подав заяву до ГПУ через інцидент з Парасюком – Гітлянська


Удар з ноги. Парасюк побився з працівником СБУ Пісним
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

Удар з ноги. Парасюк побився з працівником СБУ Пісним

Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний звернувся з заявою до Генеральної прокуратури України через інцидент з народним депутатом Володимиром Парасюком. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

За її словами, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

«Разом з тим, хочу повідомити, що управління внутрішньої безпеки СБУ ретельно перевірить озвучену сьогодні на засіданні парламентського комітету інформацію щодо Василя Пісного. Про результати перевірки СБУ обов’язково повідомить громадськість», – додала Гітлянська.

На сьогоднішньому засіданні антикорупційного комітету Парасюк звинуватив Пісного в «кришуванні» міліції Львова і деяких підприємств. Згодом між Парасюком і Пісним виникла словесна суперечка, після чого Парасюк вдарив Пісного ногою в голову.

Згодом голова Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв заявив, що антикорупційний комітет проведе закрите засідання, на якому обговорить сутичку між членом комітету Володимиром Парасюком і Василем Пісним.

XS
SM
MD
LG