Доступність посилання

ТОП новини

За час АТО загинули 11 співробітників СБУ, понад 100 були поранені – Грицак


Нарукавний знак військовослужбовця Служби безпеки України
Нарукавний знак військовослужбовця Служби безпеки України

За час антитерористичної операції під час бойових дій загинули 11 співробітників Служби безпеки України, понад 100 зазнали поранень, повідомив голова СБУ Василь Грицак.

Виступаючи в Києві під час вшанування пам’яті загиблих героїв Небесної сотні та бійців АТО біля меморіалу на території Академії СБУ, він додав, що більш як 100 співробітників СБУ були відзначені високими державними нагородами.

«Бліцкриг не вийшов, Росія програла цю війну… Далі ми повинні як ніколи бути єдині, тому що в цей час російський агресор змінив тактику. Його тактика полягає в тому, щоб зробити видимість замороженого конфлікту на сході України і робити все, щоб дестабілізувати ситуацію всередині держави, щоб знищити нашу державу зсередини і показати, що Україна не держава, а щось середнє», – наводить слова Грицака агентство УНІАН.

Антитерористична операція триває в частині Донецької й Луганської областей, захопленій проросійськими збройними сепаратистами за військової підтримки Росії, триває від квітня 2014 року. В ній брали і беруть участь військовослужбовці різних силових структур України, зокрема, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ і його Національної гвардії, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби тощо, а також добровольці.

XS
SM
MD
LG